Saldžios ir sūrios ryžių trapučių idėjos

  • Gintarė
  • on 17 gruodžio, 2019
  • Patinka!

Saldžios ryžių trapučių idėjos:

Keletas idėjų kaip paprastą ryžių traputį paversti ypatingu desertu mėgstantiems užkandžiauti saldžiai

  • Traputis su riešutų (geriausiai migdolų riešutų) sviestu, banano grežinėliais ir uogomis;
  • Traputis su riešutų sviestu, datulių skiltelėmis, obuolių skiltelėmis apšlakstyti juodu lyditu šokoladu;
  • Traputis su mangų ir braškių salotomis;
  • Traputis su riešutų sviestu, lukštentomis kanapių sėklomis, klevų sirupe karamelizuotais bananais;
  • Traputis su riešutų sviestu, razinomis, saulėgrąžų sėklų branduoliais, moliūgų sėklų branduoliais, džiovintomis figomis, džiovintomis spanguolėmis;
  • Traputis su šokoladiniu riešutų sviestu ir braškėmis;
  • Traputis su sojos jogurtu, braškių ir kivių grežinėliais, mėlynėmis ir kanapių sėklomis;
  • Traputis su riešutų sviestu ir trintomis uogomis su čija sėklomis;
  • Traputis su špinatais, kriaušėmis, cinamonu ir graikiškais riešutais;
  • Traputis su kokosų aliejumi ir medumi, apibarstytas cinamonu, užsigeriant šiltu migdolų pienu;
  • Traputis su šokoladieniu riešutų kremu ir riešutų sviestu;
  • Traputis su žemės riešutų sviestu, bananais ir kanapių sėklomis.

Vietoje ryžių trapučių galima naudoti Jums labiausiai patinkančius trapučius, taip pat duonos riekelę.

Trintas uogas galima keisti į mamos virtą uogienę. Pateikiau tik keletą įdomesnių idėjų, kaip galima sveikai, maistingai užkąsti, kai labai labai norisi kažko saldaus.

Sūrių, į rimtą patiekalą panašių užkandžių su trapučiais idėjos:

  • Traputis su avinžirnių humusu ir pomidorais;
  • Traputis su salotomis, pomidorais ir lengvai kepto tofu skiltelėmis;
  • Traputis su avinžirnių humusu, šviežio agurko krežinėliais ir alyvuogėmis;
  • Traputis su jūros kopūstais, marinuotu imbieru, kepintomis sezamo sėklomis ir ridikėlio grežinėliais;
  • Traputis su juodųjų ir žaliųjų alyvuogių užtepu, vyšninių pomidorų skiltelėmis ir šviežiu baziliku;
  • Traputis su salotomis, pomidorais ir karamelizuotais grybais;
  • Traputis su pupelių ir saulėje džiovintų pomidorų užtepėle;
  • Traputis su pomidorų pasta, maistingosiomis mielėmis, grybais, paprika, pomidorais ir gražgarstėmis;
  • Traputis su avokadu, aštriais pipirais ir žaliosios citrinos sultimis;
  • Traputi su tahini (sezamo sėklų sviestu), alyvuogėmis ir granatos sėklomis;
  • Traputis su gvakamolės padažu;
  • Traputis su trintais avinžirniais (virtus avinžirnius sumaišyti su citrinos sultimis, tahini, kuminu, druska, juodais pipirais ir sutrinti šakute);
  • Traputis su trintais pomidorais, žaliosiomis alyvuogėmis ir juodaisiais pipirais.

Panašu, kad kuriam laikui turime kuo užkandžiauti!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *