Naminės duonos sumuštiniai su kanapių sėklomis

  • Gintarė
  • on 2 sausio, 2020
  • Patinka!
kanapių sėklos

Švelnus traškesys burnoje yra tai, ko iš tikrųjų norisi prie užkandžių stalo.

Šie sumuštiniai gali tapti sočiu, maistingu užkandžiu arba lengvu patiekalu.

Rekomenduojama valgyti pilno grūdo, rūpaus malimo miltų duoną be pridėtinio cukraus.

Ingridientai

  • Naminė duona 200 g.,
  • Sunokęs avokadas 1 vnt.,
  • Nelukštentos kanapių sėklos 50 g.,
  • Kokosų aliejus kepimui 1 a.š.,
  • Himalajų druska,
  • Juodieji pipirai.

Ruošiame

  1. Supjaustome duoną mažomis riekelėmis.
  2. Duonos riekeles patepame sunokusio avokado minkštimu.
  3. Į keptuvę įdedame aliejų, nelukštentas kanapių sėklas, druską ir pipirus. Šildome tol, kol sėklos ims spragsėti.
  4. Dedame švelniai paskrudintas sėklas ant duonos.
  5. Mėgaujames!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *